Zpět na seznam vláken
Hledám tým, ke kterému bych se mohl připojit, případně lidi pro vytvoření nového týmu. Nějaké zkušenosti už mám – byl jsem asi na 40 šifrovačkách. V případě zájmu pište na: radek tečka vitovjak zavináč seznam tečka cé zet.
Do našeho věhlasného týmu poTrati sháníme pro účast na letošní TMOU pátého hráče aktuálně alespoň středního doletu. Nabídky můžete posílat na tmou rybička potrati bodka cz.
Aktualizace stavu – jsme tříčlenný tým, který hledá dva lidi na doplnění.
Čau, máme jedno volné místo v týmu, kdyby se někdo chtěl přidat. Tak kdybyste měli zájem ozvěte se na mail: fialot zavináč atlas.cz
[2] Místo již bylo obsazeno. Děkujeme za všechny nabídky.
Ahoj, tým Teoretická Pantomima heldá ještě dva hráče do týmu. V případě zájmu nappiště na michal.pribyl86(at)gmail.com
Hledáme pátého/pátou do týmu. Něco odchozeno máme, jsme tým středního doletu. TMOU jsme jednou ve světlé chvilce došli, ale spíš to nečekej. Kontakt na WhatsApp: GCG EFI GCA.
[7] Tak už jsme našli.
[3] Tak už jsme 4, ještě jednoho člena bychom uvítali. Radek (radek tečka vitovjak zavináč seznam tečka cé zet)
Chybí nám jeden člen do týmu – nechce se někdo přidat? Máme talent, snažíme se ovládnout taktiku, toužíme zvítězit a vydržíme hodně :-) Za tým Sybar 2.0 Míša (msvakova zavinač email.cz)
Vinou vyšší moci se náš věhlasný tým bohužel opět ocitl ve čtyřech. Kdyby měl ještě někdo zájem projít se tmou, spíše než projít TMOU, pište opět na tmou sleď potrati puntík cz.
Náš starý^Wzavedený^Wzkušený tým je teď ve třech, uvítáme další dva zájemce o účast. Pište případně na _kas smotaná-ryba yenya morseovkové-E net_.
Ještě alternativa: můžeme být i jen dva a vzít tři lidi nebo fúzovat s týmem kterému dva členové chybí.
Ahoj, nam z týmu rychlé krychle vypadli dva, tak jsme ve trech. Radi bychom sehnali aspon jednoho.. kdyztak se mi ozvete na mail marek(tecka)marof(zavinac)gmail(co asi?)com
Ahoj, jsme taky tým středního doletu a taky hledáme jednoho spoluhráče. Ozvi se na Dudla na gmailu
Už nehledáme, fúzovali jsme s Rychlými krychlemi v tým krychledump.
Ahoj, do týmu Zpičikundy hledáme kvůli nemocni jednoho člověka. Nejsme úplně začátečníci, ale na první místa nemíříme. Kdybyste měli zájem, napište prosím na whatsapp 792278557 nebo tereza.misiarzova@gmail.com
Moc díky, Terka
Ahoj, Teoretická Pantomima je nakonec ve třech,ale pokud by se našli dva tak rádi sfůzujeme :) michal.pribyl86(at)gmail.com
[18] Ahoj, my bysme s váma sfúzovali, ale vrátil se mi mail. Kdyžtak napište na dvok.tom@post.cz
Tak už jsme kompletní
Na poslední chvíli jsme přišli o dva hráče. Není na tom náhodou nějaký hráč/tým podobně na pozdní fůzi? medek.petr@gmail.com
Na poslední chvíli sháníme pátého hráče do týmu. Stačí dobrá nálada a chuť hrát s námi až do konce.
Napište na skoupyon na seznamu.