Startovné
Jsem poněkud zmaten – v nastavení týmu se píše Pokud chcete být
zařazeni mezi zaplacené a hrající hráče, pak musí být zaplacená
částka vyšší než startovné.
, přičemž v pravidlech je formulace
poněkud odlišná Startovné iTmou je příspěvek na dobrou věc
v přiměřené výši (obyčejně je startovné na Tmou okolo 500 Kč).
Tím vyšší než startovné
se myslí to obyčejně je startovné na
Tmou okolo
? Zaplacené a hrající hráče
, nejsou myšleny spíše
týmy? A nechybí pak na stránkách přehled hrajících týmů/ hráčů?
Zvažte tedy, prosím, zda nepodpořit i nás.
chápu to dobře, že
případná podpora vás se nepočítá do startovného?
Měl bych taky případný podnět do diskuze ohledně startovného.
Bude samostatný přehled týmů, co přispěly? Ideálně seřazený podle deklarovené výše příspěvku? Podobně, jako je to u Sendviče? Rádi bychom se viděli aspoň někde umístění co nejvýš, když ne ve výsledkové listině ;-)
Ahoj, při výkladu pokynů se prosím řiďte Pravidly, zdravým rozumem a dobrým srdcem:
- zaplaťte částku, kterou pokládáte za přiměřenou na věc, kterou pokládáte za dobrou
- my za přiměřenou částku považujeme okolo 500 Kč pro tým v obvyklé životní situaci. V neobvyklých situacích může tato částka být zcela odlišná.
- my za dobrou věc pokládáme například vyjmenované projekty včetně Instruktorů Brno, tzn. příspěvek na jejich účet je pokládán za startovné
…přidán seznam hrajících týmů, díky za upozornění.
Bude samostatný přehled týmů, co přispěly? Ideálně seřazený podle deklarovené výše příspěvku? Podobně, jako je to u Sendviče? Rádi bychom se viděli aspoň někde umístění co nejvýš, když ne ve výsledkové listině ;-)
V seznamu hrajících týmů můžete nechat zviditelnit svůj příspěvek. Žebříček sestavovat nebudeme.
Já tomu pořád nerozumím.
Startovné je částka, kterou zaplatíme – to potvrzuje i tvůj poslední bod v #3. Pakliže jsou si tyhle dvě věci z definice rovny, tak nemůže „být zaplacená částka vyšší než startovné“, jak se píše v autentizované části. Mi vlastně nijak v principu nevadí, že tu podmínku nikdo nesplní, a nikdo proto nemůže být zařazen na seznam, uniká mi jen smysl jejího zavední…
Já tomu pořád nerozumím.
Startovné je částka, kterou zaplatíme – to potvrzuje i tvůj poslední bod v #3. Pakliže jsou si tyhle dvě věci z definice rovny, tak nemůže „být zaplacená částka vyšší než startovné“, jak se píše v autentizované části. Mi vlastně nijak v principu nevadí, že tu podmínku nikdo nesplní, a nikdo proto nemůže být zařazen na seznam, uniká mi jen smysl jejího zavední…
Je to přesně jak píšeš, jsme si toho vědomi a existuje důvod, proč to tak je. Věci tvořené člověkem občas bývají nekonzistentní a/nebo nedokonalé. Někdy se vyplatí s tím něco dělat, v tomhle konkrétním případě doporučujeme řídit se Pravidly, zdravým rozumem a dobrým srdcem.
Tak tam se píše, „pokud chcete být zařazeni mezi zaplacené a hrající hráče“, tj. stačí to nechtít a být posléze zařazen proti své vůli.
…a být posléze zařazen proti své vůli.
Úřední zvůle! Diktatura! Policejní stát! Povstaň lide český! Etc. Etc.
dalším možným řešením je zaplatit na dobrou věc částku k, kterou pak uvedete v registračním formuláři v políčku „Částka“, a za startovné pak mentálně považovat jen n pro 0 < n < k, takže částka bude větší než startovné. Pokud nemáte příliš striktní definici přiměřené částky, neměli byste na této myšlenkové transakci ani příliš tratit.
Díky, tohle je pro mě o dost srozumitelnější než instrukce v předchozím tvém příspěvku. I když o souladu se zdravým rozumem by se dalo diskutovat. Doufám, že podobná mentální ekvilibristika nebude potřeba při samotné hře, například pro rozlišování pojmů „tajenka“ a „řešení“.
Díky, tohle je pro mě o dost srozumitelnější než instrukce v předchozím tvém příspěvku. I když o souladu se zdravým rozumem by se dalo diskutovat. Doufám, že podobná mentální ekvilibristika nebude potřeba při samotné hře, například pro rozlišování pojmů „tajenka“ a „řešení“.
Tak tohle bych rád uvedl na pravou míru, asi se mi tam někde vytratil smajlík. Ten příspěvek, který komentuješ jako srozumitelnější (#10) je samozřejmě vtip a dotažení doslovnosti ad absurdum a prosím, neřiďte se jím.
V tom předchozím příspěvku (#3) tvrdím řiďte se Pravidly ve smyslu jsou-li Pravidla a Nastavení týmu v rozporu, mají přednost Pravidla, což mi připadalo vzhledem k částce startovného jednoznačné. Pokud není, tak ještě jednou: Pravidla tvrdí, že výše startovného je přiměřená částka, proto prosím zaplaťte přiměřenou částku, pokud chcete hrát. Pokud vás větička v Nastavení týmu rozčiluje, pokuste se ji nevnímat. Nehledejte v ní šifru.
Prosím kam máme vypnit detaily o příspěvku? Před pár dny jsem to tu ještě viděla.
Prosím kam máme vypnit detaily o příspěvku? Před pár dny jsem to tu ještě viděla.
Ahoj,
Tým → Nastavení → Sebereportované startovné
Díky moc, jsem slepá. Scrollovala jsem tam a nevšimla si 🤦♀️
Ahoj, takže prosím si to shrnu pro sebe polopaticky.....vyberu si nějakou charitativní organizaci (např. Paraple) a přímo na jejich účet zaplatím příspěvek v přiměřené výši? A toto uvedu ve svém nastavení – Sebereportované startovné? A to je jediné „startovné“, které se platí? Děkuji
Ahoj, takže prosím si to shrnu pro sebe polopaticky.....vyberu si nějakou charitativní organizaci (např. Paraple) a přímo na jejich účet zaplatím příspěvek v přiměřené výši? A toto uvedu ve svém nastavení – Sebereportované startovné? A to je jediné „startovné“, které se platí? Děkuji
Ahoj, přesně tak.