silhouette

Organizátorská reportáž

TMOU 25

Zpět na seznam vláken

Org
Organizátoři (Václav Peca) #1 17. 11. 2024 15:20

Do kuchyně letošní TMOU můžete nakouknout skrz organizátorskou reportáž, kterou jsme právě zveřejnili.

Co vás překvapilo? A co vás naopak nepřekvapilo vůbec? Budeme rádi za vaše postřehy :)

ČR
Černý racek (Ondra) #2 18. 11. 2024 13:32

Jednosměrka mi vyšla něco jako VJUNDROVSHAPLAZI.

ÚT
Ústřední topení (Index) #3 19. 11. 2024 08:59

Díky Vašku i Honzo, že jste do toho i přes časové obtíže šli. Baví mne luštit vaše šifry. Takže příští rok jde Bazinga na vítězství?

DPT
Děcka, pojďte tančit! (Petr) #4 19. 11. 2024 19:10

Moc zajímavé čtení! Moje poznámky:

• přístup města (nebo TICu) k vodojemům mi přijde trochu neadekvátní. Kdyby tam seděl někdo pružnější a kreativnější, tak by vodojemy na pátek zavřel pro veřejnost a nechal vám to na celý den, projednou by přimhouřil oko nad pošlapaným trávníkem v listopadu a mohl tam být krásný start. Pozval by tam televizi, udělal z toho monstrpropagaci pro Brno a dal vám to zadarmo. Takhle mi to zas připadá, že Instruktoři a orgové TMOU dělají práci za město a ještě za to platí nechutné sumy.
  • škoda, že jste si té nepoužité binárky nevšimli dřív, kdyby nakonec pomůcka byl jenom ten čtverec, bylo by to cool!
  • taky škoda, že nevyšel ten parník, super nápad a bylo by to ještě více cool. Ale jinak to stanoviště bylo naprosto super i tak
  • další škoda, že nevyšlo „kapátko“, další zajímavá možnost. A taky možná bychom to luštili kratší dobu :-)
  • popis tvorby (krásného) Magnuse mě dost pobavil, byl jsem přesvědčen, že šachy + polybius = přepona pythagorejského trojúhelníka byl začátek toho nápadu a ne konec :-) Šachy nás nakonec mým Dunning-Kruger efektem hodně zdržely, byl jsem vytrestán za všechny své minulé šachové prasárny. Furt by mě zajímalo, jak se taková šachová úloha konstruuje, je to veledílo!
  • Z reportáže je vidět, že jste si taky sáhli hodně na dno a museli ukrajovat z nedůležitých věcí jako rodina, práce nebo spánek. Za to vám moc děkuju a doufám, že to i pro vás stálo za to!