Zpět na seznam vláken
Nenašel někdo prosím žlutý podsedák? Ztratili jsme ho někde mezi 8. a 11. stanovištěm. Dále postrádáme fialovou karimatku, tu jsme asi zapomněli na zastávce Popicích. Moc dík případným nálezcům!
[1] Potvrzuju tu karimatku, jen to byly Popovice, nikoliv Popice. Jak se vlak rozjel, tak jsem ji ještě stihl zahlédnout, jak si trůní na lavičce.
Já nechal někde ve městě (asi 1b u Alberta) červenou pláštěnku na baťoh. Kdyby ji někdo našel, budu moc rád.
U rybníku pri Mise leží na lavičke zabalený stan (čierny obal s červenými popruhmi, zelené tropiko). Bohužiaľ, nemáme ho ako zobrať so sebou, takže ak niekoho je, bežte si poň.
Zabudla som sa podpísať:)
Na startu (prakticky před vchodem do kancelářské budovy) jsem zapoměl oranžovo-šedý deštník s nápisem teradata. Druhý den už tam nebyl, tak si nedělám moc nadějí, ale pokud o něm někdo něco ví, dejte vědět.
V držení orgů jsou nalezené ponožky, rukavice a něco, co vypadá jako pláštěnka na batoh, viz fotky na konci fotogalerie Věci budou v úterý na Potemné (18:00, restaurace Thalie, salonek 2) nebo se ozvěte a zkusíme se domluvit na jiném předání.
Nenašel jste někdo prosím Apple Pencil? Patrně někde na břehu rybníka u šifry s grafem.
Předávám vzkaz přišlý mailem:
Podařilo se mi ztratit svazek klíčů s čipem. Pokud by existovaly nějaké Tmou ztráty a nálezy, prosím předat tam i s tímto emailem… Děkuji Bob
Podařilo se mi ztratit svazek klíčů s čipem. Pokud by existovaly nějaké Tmou ztráty a nálezy, prosím předat tam i s tímto emailem…
Děkuji
Bob
e-mail: Bohumil.Dymacek(zavináč)synthon.com